Ο Φούρνος μας

Ζείδωρον by Kalogeris

“ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!”

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ 1999, ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛOΚHΠΟΥΣ.

Έκτοτε, τα φρεσκοψημένα προιόντα μας κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας στοχεύει να σας συνοδεύσει όλη την ημέρα, από το πρωινό μέχρι το δείπνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

“ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!”

Τα προιόντα μας αντιπροσωπεύουν την αυθεντικότητα και την παράδοση. Η πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία μας μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές. Ως πρωτοπόροι, εστιάζουμε στην πρωτοτυπία και αγκαλιάζουμε τις νέες γαστρονομικές προκλήσεις πάντα με νούμερο ένα την επιλογή σας.
Εκτός από τα προϊόντα αρτοποιίας, τα ράφια μας διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των νοικοκυριών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ

Οι έμπειροι αρτοποιοί και οι ζαχαροπλάστες μας πειραματίζονται συνεχώς με νέες γεύσεις από όλο τον κόσμο.
Με την κύρια εστίασή τους σε μυστικά συστατικά και με μεγάλη έμπνευση, οι ειδικοί μας δημιουργούν νέες και εφευρετικές συγχωνεύσεις γεύσεων για να σας κάνουν να επιστρέψετε για περισσότερα!
Στα προιόντα μας, οι πολιτισμοί, οι πεποιθήσεις και οι κουλτούρες αναμειγνύονται όμορφα και προσφέρουν ένα ταξίδι για να γευτείτε τις διαφορετικές γωνιές της γης!
Η εξαιρετική ποικιλία των πολυαρίθμων προϊόντων μας, η αυθεντικότητα και η άριστη ποιότητα, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός προς τον πελάτη καθώς και οι άριστες υπηρεσίες μας, ο επαγγελματισμός και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν τους κύριους πυλώνες της εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας μας στον τομέα εδώ και πάνω από 10 χρόνια.